Netflix genomen 5

geplaatst in: verhalen | 0

Wat ik nu gekeken had was echt een hele serie van drie seizoenen ik vond hem superspannend het gaat over twee undercover agenten die bendes gaan oprollen maar daar moet je echte ballen voor hebben🤣🤣🤣.

Maar ik wilde ook weten wat er eigenlijk hoe het tot stand kwam dat Ferry Bouman een zware crimineel werd dus ik heb daarna deze gekeken.

Dat was maar een aflevering maar ook heel goed en spannend.

Deze heb ik ook nog gekeken is ook een serie van acht afleveringen maar wel leuk om te zien hoe 10 verwende jonge volwassen tussen de 18 en 23 jaar eens moeten gaan werken voor geld.

Zij zijn gelokt onder het mum van lekker vakantie met een blauwe zee,een luxe onderkomen en heel veel zon maar moeten vanaf dag twee werken op het eiland in Mexico het is een strijd wat zij aangaan maar wie met geen gevulde envelop eind van de week heeft wordt door de kandidaten die wel een volle envelop weggestemd. Kon mij groen en geel ergeren aan hun arrogantie,hun mentaliteit echt diva’s van het hoogste niveau.

Ik denk dat echt van deze categorie reallife series moet houden ik ben daar wel een fan van mag de beste uit deze serie gaan winnen,ik verklap niks,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *