No smoking

geplaatst in: verhalen | 0

Omdat mijn eigen autootje nog niet bij de garage afgegeven kon worden heb ik voor die dagen een leenauto.Is wel even wennen in deze leenauto want ben mijn wagentje toch zo gewend en wat ik normaal in mijn autootje kon doen is hier echt verboden dus heb een rookverbod tijdens het rijden.

Woensdagochtend stapte ik in normaal had ik deurvergrendeling nu niet dus met de sleutel openen en toen ik onderweg reed was het best mistig en ik moest even zoeken waar ik mijn mistlamp mee aan kon doen ja,gevonden nu ben ik ook zichtbaar op de weg.

Aangekomen deur op slot draaien en aan het werk was even een moeilijk moment voor mij maar ik sla me erdoor heen zoals altijd,oh ja Marco heeft met mijn leidinggevende gebeld want ik zit er even doorheen.

Ik ben iemand die wel alles uitspreekt maar met discussiƫren dat is niet mijn ding dan denk ik laat doe het zelf wel dus dat was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen dat ik te veel aan mijn hoofd heb.

En nu heeft mijn schat gevraagd of ik over drie weken vakantie kan nemen om even te ontspannen en waar kunnen we dat doen in Gambia šŸ‡¬šŸ‡² dus nu alleen maar aan mijn vakantie denken en hopelijk kom ik geheel relaxt weer terug.

Maar terugkomend op mijn leenauto na mijn werk moest ik toch even nadenken dat ik niet in een grijze maar een blauwe auto moet stappen,de radio lekker hard aan en mee zitten zingen met George Michael.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *