Nog een bakkersbon te gaan

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb nog een bakkersbon over en misschien hebben bij Brood&Ko lekker gebak voor de Pasen zo wie zo haal ik daar voortaan mijn harde bollen tijger of met sesam het kost wel iets meer dan bij de Jumbo,AH of de Aldi maar wij beide vinden de beste broodjes sorry voor de supermarkten die ik genoemd heb.

Ik heb afgelopen zaterdag twee appelpunten gehaald en Marco is echt de kenner op het gebied appeltaarten of appelpunten en daar doet deze gebak wat ik hier boven benoemd heb bij Brood&Ko toch het af tegen de appeltaart van de AH vind hij.

Moet je voorstellen in zo’n klein dorp waar wij een winkelcentrum in tweeën gedeeld hebben zitten er twee Brood&Ko winkel de vestiging dicht bij ons is de leverancier voor de rest maar ik moet wel zeggen het koolhydraat arme brood is bij hun zoveel lekkerder maar dat komt denk ik alleen al doordat het niet vooruit gesneden wordt dus het blijft verser.

Dat is eigenlijk wat er bij de supermarkten ontbreekt de klantenbinding vroeger toen ik begon sneed je pas brood als een klant er om vroeg nu hebben Aldi en Lidl een snijmachine waar de klant zelf zijn brood kan snijden en kan kiezen voor een plastic zak of papieren zak.

Volgende keer de laatste keer koop ik gebak of koop ik er koolhydraat arm brood voor. Ik ben te volgen via mijn blog op WordPress: http://motherdairy.blog of via mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *