Nog een week

geplaatst in: verhalen | 0

Maar Abram ik gun het je echt wel een vakantie,maar ons hele schema loopt in de war omdat we moeten bedenken wat gaan we maken of doen we makkelijk vandaag. Je wordt echt gemist door ons en ergens anders halen we onze vis niet meer. Het nadeel is dan wel dat ik mijn verwennerij van een paar stukjes kibbeling mis en natuurlijk de gezelligheid aan de kraam.

Hopelijk heb je een lekkere ontspannende vakantie gehad en kan je het weer een tijdje tegenaan. Maar nu lekker sudderlappen gemaakt en krieltjes alvast voorgebakken dus dat kan het worden of ik heb borrelpootjes met krieltjes maar daar zijn we nu nog niet uit.

Ik heb voor het eerst lekker tot acht uur uitgeslapen alles op mijn gemak gedaan Marco laten liggen tot bijna half twee,weet niet hoe laat hij voor het laatste beneden was.

Alvast besproken wat we morgen meenemen naar de Vlietland want het wordt een betere dag dan vandaag. Gisteren nog met Nienke en Maja keer op keer gespeeld het is en blijft een leuk spel om te spelen.

Nou een week dromen van Abram’s lekkerbekken volgende week sta ik weer aan zijn kraam hoor,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *