Officieel vakantie

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn wekker uitgedaan en dacht uitslapen tot acht uur werd ik toch gestoord tijdens mijn slaap hoor ik nu mijn mobiel afgaan tastend op mijn nachtkastje grijp ik mijn mobiel beet een collega van de AH. Met twijfel denk neem ik op of laat ik hem gaan nee,dat kan ik mijn schat niet aandoen. Loop richting de overloop en neem heel slaperig op:”ja,zeg het maar”. “Waar ben je Esther”:vraagt mijn collega. Ik antwoordt:”wat,zeg je”. Collega aan de andere kant van de lijn:”ben je vrij”. Kort antwoordde ik:”ja”. Toen hing ze op nadat ze gedag zei. Ik liep terug naar mijn bed en viel weer in slaap.

Rond acht ging mijn wekker snel onder de douche en aankleden eerst moet ik boodschappen doen en dan naar de Vlietland heerlijk genieten van het zonnetje. Het was al aardig druk op de parkeerplaats gelukkig hadden we wel plek en dat voor de tijd van elf uur.

We lagen al heerlijk te genieten tot een ander bevriend stel H&A voorbij kwam en vertelde bij ons ingang ligt zoveel ganzenstront hebben jullie een hark of schepje in die bolderkar. Marco lachte en antwoordde:”we hebben veel maar dat nou weer niet”.

H&A gingen weer richting hun plekje en wij gingen ook lekker liggen tot Marco een man zag die een leeg melkpak in zijn handen had hij liep er naar toe en vroeg of het melkpak leeg was en hem mocht hebben. Marco knipte een stuk eruit zodat je het als schep kon gebruiken en bracht hem naar H toe. H dacht Marco laat zien wat hij bedacht had en dat Marco zo vriendelijk was om de stront op te ruimen maar hij gaf het af en zei nee dat ga ik niet doen.

Over de hele dag kwamen er mondjesmaat mensen aan op het veld,het zo heerlijk dat er een meer is om te koelen,we zijn niet zo laat naar huis gegaan onderweg kwamen een roofvogel tegen maar omdat er auto achter ons zaten had ik het vluchtig gemaakt

Op Marco zijn dashboard werd aangeven dat van zijn linker achterband te weinig spanning heeft,Marco dacht daar zal wat lucht bij moeten zal dat van de week doen maar op de oprit even gekeken of er niet iets in zat en warempel er zit een spijker in morgen met de kwik fit bellen om een afspraak te maken.

Morgen bijtijds op staan en boodschappen doen wordt zeker weten druk.

Fijne vrijdag 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *