Onverwachts uitje.

geplaatst in: verhalen | 2

Til belde of ik zin had om wat te wandelen in Wassenaar gezellig ergens een hapje eten. Heb om half één afgesproken bij haar thuis dan in één auto weg.Ik dacht ga bij tijds uit huis weet niet of de weg bij Lammebrug dicht is dus ik kwam aanrijden en had zoiets kan niet te laat komen kwart voor twaalf parkeerde ik voor de deur.Til appte ik ben thuis en ik appte sta voor je deur🤣🤣🤣.

Even binnen elkaar hartelijk gegroet is ook alweer een tijd geleden appen en bellen elkaar wel maar elkaar face tot face zien en spreken niet.Daarna zijn we vertrokken richting Wassenaar en een goede parkeerplek en wandelen door de duinen stond wel een windje maar was supergezellig.

We hebben heerlijk gekletst en gewandeld ondanks de kou en het zonnetje hebben we beide genoten zoveel herinneringen aan Marco opgehaald en gelachen om de denkwijze van mijn schat Til dank je wel voor de uitnodiging love you🥰🥰🥰.

We besloten wat te drinken en te eten een gezellig tentje bij het strand we kochten een parkeerkaart had al gauw een plek lekker dichtbij en natuurlijk moest kleuter weer overal foto’s van maken.

We lazen even wat op dat bord stond en ik dacht dat het vandaag de 27 ste was maar het was zondag 26 februari even stil aan bij wat er op die dag gebeurd was dit mogen we nooit vergeten mannen die voor ons gestorven zijn om Nederland te bevrijden.

Of we nog niet geklommen hebben maar we hebben trek dus dat hebben we er voor over toch Lieve Til💋

We hadden onze bestelling door gegeven en toen was één chagrijnige medewerkster dat we besloten om alles te annuleren en weg te gaan op naar een andere eetgelegenheid iets verder we waren er beide over eens hier niet te blijven.

Het was hier heel gezellig en we namen plaats op een bank schoenen uit en heerlijk met de voetjes op de bank.

We hebben het ons lekker laten smaken en weer heerlijk gekletst en gelachen maar vooral heel erg genoten van ons samenzijn

Rond half vier waren voldaan naar Til’s huis gereden ik nam afscheid van een lieve vriendin en reed op weg naar huis. Lieve Til dank voor je uitnodiging we spreken elkaar aankomende woensdag weer,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. Astrid Buch

    Zo fijn om te horen dat je veel lieve en zorgzame mensen om je heen hebt, dikke knufff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *