Op stap met Tineke 2

geplaatst in: verhalen | 0

Vervolg van Op stap met Tineke……..

Zag er echt lekker uit maar ons te machtig op dit uur van de dag dus we schoven een raampje op en kwamen uit bij.(misschien kunnen jullie het lezen in spiegelbeeld)

We zitten lekker en bestellen onze drinken en gelijk ons eten want we weten wat we willen eten en nu rustig wachten en kletsen.

Pavarotti cheese steak

Amy zit onder de tafel rustig even op de foto meisje even stil zitten of staan.

Tineke ging naar toilet en ons drinken werd al gebracht snel een foto ervan gemaakt, maar blijft ze lang weg moet ze thuis ofzo naar de wc.

Komt ze terug zegt ze:”die haaien zitten al in het aquarium en ze zijn al groot”.Nou ben ik niet heel nieuwsgierig dat ik gelijk uit de stoel wip om te kijken dus eerst maar even gefotografeerd wat we precies besteld hebben.En niet lang erna kregen we het voor ons neus zeg nou zelf ziet het er niet heerlijk uit.

Het zag er niet alleen heerlijk uit het was echt verrukkelijk alleen één ding zat te weinig chedderkaas bij maar we hebben gesmuld.

Tineke wilde dat ik haar bord ook op de foto nam want zij wilde geen konijnenvoer ik vind rucola wel lekker beetje pittig en heeeeel gezond Tineke.

Na het eten moest ik ook naar de toilet(mijn moeder zou zeggen wat een ondankbaar kind ben jij).En toen kwam ik langs het aquarium en dacht dat ziet er groot uit,maar eerst even wat lozen dus eerst naar de toilet nadat ik gevraagd had waar het precies was.

Dit staat bij de andere ingang.

Dit vond ik heel apart ze hadden schelpen ingelijst daarom hier een foto van.

En nu de haaien bewonderen heb van alles wat in het aquarium zwom een foto gemaakt.

Vaak hebben ze bij de Chinees koi-vissen maar dit was wel heel bijzonder misschien toch een keer echt met manlief er naar toe,alleen hem zal het geen moer schelen maar mij wel kijken of ze gegroeid zijn.Maar eerst even het uithangbord van het restaurant waar we gegeten hadden.

Tineke haar zus woont aan de rand van de boulevard en we gaan haar verrassen met een korte wandeling en geregeld rusten want voor Tineke een hele onderneming moesten we een lange klim maken met twee keer een pauze voor mij was het ook best zwaar en dan zoeken hoe komen we bij die huizen daar over is het afgesloten. Toen deden we echt ondeugend en zijn onder het hek gekropen en zo stonden bij Tineke’s zus Will voor de deur.

Om binnen te kunnen komen moesten we over een laag muurtje klimmen wat lijkt Tineke in haar gezicht op haar zus gezellig zitten kletsen en na uurtje gingen we weg heb wat schoonmaak doekjes meegekregen want die blijken heel goed schoon te maken.

Met de lift een verdieping lager zag ik een mooie muurschildering dat moet ook natuurlijk op de foto.

We waren een half uurtje thuis toen de mannen aangaven dat ze er bijna waren en Marco was bekaf en wilde gelijk naar huis kreeg van Tineke wat eten mee,maar Marco voelde zich nog wat belabberd dus ik stond hun op te wachten en afscheid genomen van Dennis en meteen richting huis.

Thuis heb ik nog gegeten van wat we hebben gehad ik laat het wel even zien.

Bakkeljauw en kip kerrie en mais puntjes

Ik heb heerlijk genoten Tineke dank je wel voor deze onvergetelijke dag samen heb echt genoten gaan volgende keer met z’n vieren op pad……. Love you both en natuurlijk van Amy…..Spreek jullie laters,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *