Op visite bij……..

geplaatst in: verhalen | 0

Deze afspraak heeft even op zich laten wachten want dan was ik op vakantie,dan waren hun op vakantie en dan ik weer maar nu staat de datum geprikt vandaag 30 september ga ik naar een oud collega (leidinggevende)van vroeger toe.Met haar moeder Wilma heb ik paar keer al geluncht maar nu ga ik naar haar dochter toe Nicky verheugde mij daar heel erg op.

Haar oudste had een kinderpartijtje en de jongste was gezellig bij ons thuis lekker gekletst en om vier uur gingen we oudste op halen van zijn kinderpartijtje gezellig was ik gezellig mee en wat worden die kids tegenwoordig wijs ze weten echt veel meer dan ik op die leeftijd wist maar die wijsheid is soms wel lachwekkend de vragen uit zo’n kindermond zo eerlijk en puur en totaal geen belemmering zoals jongste mij vraagt;”waarom rook jij en hoe oud was je”.Met een bek vol tanden weet ik even niet wat ik moet antwoorden maar gelukkig raakt de vraag in het vergeet omdat jongste alweer wat anders heeft gevonden om mij bezig te houden. Ik mis dan op zulke momenten mijn eigen kids en tja zij zijn niet meer zo jong als die van Nicky maar toch het is een gemis en als ik deze twee jongens mee maak dan wordt ik er gelukkig van ken ze natuurlijk al vanaf kleins af aan maar wat een leuke knullen.

Het was zo gezellig maar het is soms een tijd van komen en ook een tijd van gaan en voor ik de hoek om ging kwam Nicky’s man aangelopen snel gegroet en tevens afscheid genomen we spreken snel weer af dank jullie wel voor de gezellige avond en tot gauw,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *