Op visite bij……

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen vrijdag kreeg ik op mijn app van Marco dat we uitgenodigd waren bij Dennis en Tineke om bij hun te eten nadat ik thuis was van mijn werk had gebeld om af te spreken hoe laat zij ons konden verwachten,rond een uurtje of drie,half vier was de planning.

Eerst even boodschappen gedaan en mijn af getankt voor de komende week en we wilde nog naar Alpen om even geknipt te worden,daar aangekomen bleek het zo druk te zijn dat we alleen even naar de action en Kruidvat waren gegaan.

Vanuit daar reden we gelijk door naar Den Haag want daar wonen Dennis en Tineke het was erg druk onderweg eerst op de A4 en daarna in het centrum van Den Haag. Uiteindelijk waren we er rond kwart voor vier wel gelukkig in de straat een parkeerplek gevonden. Vanaf 18:00 tot middernacht is het betaald parkeren en Dennis heeft een app om gratis te parkeren voor hun visite.

Lekker een bakje thee en koffie en voor Tinus de broer van Dennis had ik voetbal plaatjes mee genomen want dat spaar hij.

Tinus was er superblij mee kreeg drie dikke zoenen op mijn wang. En natuurlijk was Lola ook wat aandacht aan het vragen met haar mooie pop het is een schatje.

Hier ligt staat ze naast haar matras wat ze niet leuk vond want de plek waar haar bazinnetje op zat was van haar

Hier licht ze bij haar bazin.
Hier is ze bezig maar pop.

Maar Tineke ging alvast aan het eten beginnen want de heren hebben honger ik hielp met de tafel dekken.

Toen alles klaar was konden we aan tafel wat had Tineke gemaakt dat zal ik je laten zien,foto mislukt sorry .Lekkere biefstuk met patat en sla en strogonoffsaus normaal bekijk ik altijd de foto’s die ik maak maar dit keer niet gedaan erg hoor,maar lekker lang na getafeld en toen nog een heerlijk toetje gehad dat was wel gelukt.

Karamel met slagroom.

Dennis en Tineke we hebben het weer super gezellig gehad en heerlijk gegeten,toen we terug reden dachten we dat het nog vroeg was maar de klok gaf aan dat het al half één was thuis aangekomen gelijk mijn bed in gedoken

Als je de deur uit moet kijk goed uit ze hebben storm voorspeld code oranje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *