Oude bekende gezien

geplaatst in: verhalen | 1

Zaterdagmorgen eerst de was gedraaid en dan meteen opgehangen want we gaan lekker naar de Vlietlanden. Maar eerst boodschappen halen moest aardappelsalade,veldsla,komkommer,een stoel en karbonade zonder been was in de aanbieding bij de Aldi halen. Bij de AH haal ik Nescafé cappuccino decafé die waren in de bonus 3 voor €5,-dus meteen negen ingeslagen en suikerstaafjes en bolletjes en saucijzenbroodjes gehaald. Bij de Jumbo haalde ik gazeuse,lever en palingworst en daar ontmoette ik een bekende.

Deze bekende kennen wij nog als kind meisje van een jaar of 11 en we zijn ook met haar en d’r vader naar Frankrijk geweest. Ik herkende haar niet tot ze zei:”ik ben Fabiënne dochter van Edward”. “Wonen jullie nog steeds op hetzelfde adres”:vroeg vervolgens. “Klopt”: antwoordde ik. Ik ben bij mijn moeder en stiefvader gaan wonen dicht bij jullie. Zij is denk nu een jaar of 19,20 jaar en wat is zij veranderd heb net als ik een neuspiercing en dat vond haar echt mooi staan.

Toen thuiskwam alles opgeruimd en alles wat mee moet in de koeltas gedaan en Marco een heel verslag gedaan over Fabiënne gedaan die al drie jaar bij de Jumbo werkt. Kleine meisjes,worden groot wel leuk om haar gezien te hebben.

Om 12:20 zaterdagmiddag schreef ik deze blog op de Vlietlanden wens iedereen een fijne dag,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *