Overal zijn Herinneringen

geplaatst in: verhalen | 0

Eigenlijk heb ik op vele plekken wel een herinnering aan jou mijn schat of het nou in de auto is,in onze tuin,op de Vlietland of op mijn werk,nu zullen wel denken kwam Marco dan vaak op je werk nou nee hoor,maar de gekochte producten die maken de herinneringen aan hem bij mij gevoelens los.

Vooral als er appeltaarten in de aanbieding zijn dan zag jij het veel eerder dan ik dat was wel het mooie nooit hield je echt aanbieding in de gaten maar de dingen die je lekker vond wel dat was wel opvallend hoor.

Dan begon het op zondagavond “schat de appeltaarten zijn in de bonus wil je er één meenemen”;vroeg je dan.En ik deed het met veel plezier omdat ik wist hoe lekker jij ze vond ik bakte het zo laat mogelijk zodat hij nog lekker warm was als ik naar huis reed en jij meteen een stukje wil vooral met slagroom dat we standaard in de koelkast hadden staan.

De Senseo koffie die dronk jij ook altijd soms wel vijf,zes kopjes per dag tenminste als ik thuis was maar wat je dronk als ik op het werk was weet ik niet natuurlijk en dan denken jullie je heb toch ook vakantie dan ben de hele dag thuis en in de weekend klopt maar dan zaten we lekker vroeg op de Vlietland.

Appelflappen was ook zoiets waar jij de aanbieding voor in de gaten hield twee voor €1,00 dat was jouw favoriet en dan sneed je hem overdwars en op beide vlakken ging er slagroom over ik dacht weleens zo direct verander jezelf in een slagroombus.Jij en slagroom dat was niet normaal meer hoor overal deed jij slagroom op maar als ik zag hoe jij er van genoot dan deed het mij weer goed snoepen deed jij niet maar je was wel een zoetekauw hoor hoe zoeter,hoe beter vond jij.

En dan hadden we standaard ook gazeuse in de koelkast staan niet één maar wel dertig flesjes vooral als het drie halen,twee betalen was op het laatst liet ik het door AH thuis bezorgen negenennegentig stuks waren exact vijf kratten vol die zij regelrecht de garage in reden nu haal ik geen van deze spullen in huis misschien een zak met Senseo als ik weet dat ik visite krijg.

Weet je wat ik vergeet wat Marco altijd ook wilde roomboter en zijn suikerbrood dat waren ook zijn favoriete dingen waar ik altijd een paar van in moest slaan eigenlijk tot een jaar geleden at hij geen suikerbrood weet eigenlijk niet waarom dat was zijn ontbijt en lunch best raar dat ik hier nu over na denk de rest at hij nog tot hij eigenlijk de diagnose kanker kreeg.

Had nog best veel gazeuse en Senseo koffie over toen Marco overleed dat heb ik aan Dennis en Tineke meegegeven want ik drink geen koffie(wel latte macchiato hoor)en geen gazeuse(dat was mij te zoet).Ik was het kwijt en hun kon ik er blij mee maken en Marco wilde dit ook dat ik het aan hun gaf.Wat hou ik van deze lieverd mis je mijn schat maar je zit diep in mijn hart en kan zo fijn over jou vertellen want we hadden het zo goed samen hopelijk maak ik je trots met hoe ik door het leven ga,Hou van jou,

Je kleuter 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *