Play into the game 5

geplaatst in: verhalen | 0

Wie zijn de Klaasje Meijer en Gers Pardoes tegen Teun Fohn en Albert Snoek en zijn spelen in het thema:FilmpremiƩre.

Ze komen in een donkere hal waar ineens een clown in een spiegel verschijnt door een luik komen ze in een klein filmzaal met hun namen op de stoelen maar daarvoor moeten ze een code vinden met het rij nummer en stoel nummer 0289 dan nemen ze daar plaatst op dan begint de film over een soortgelijke Bassie en Adriaan maar dan in horror versie.

Na een minuut valt het licht in protector uit en in de popcornkar vinden na lang graven een mobiele telefoon en door middel van een foto maken met flits komen ze aan het woord wiskey en die moeten ze over de kop van de clown gooien dan verschijnt er een lamp die ze in de protector kunnen plaatsen en de film af kunnen kijkenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£.

In deel twee snijd de clown een scheur in het doek en waar komen ze Ć¼berhaupt in uit .Daar komen ze weer in donkere kamer die zij in de vorige ruimte kunnen verlichten en dan zien ze wat ze ervoor over moeten hebben om vier sleutels te bemachtigen maar kijk zelf maar verder op terugkijken op SBS6.

Het was super spannend vooral omdat ze qua tijd dicht bij elkaar zaten tijdens het spel vond ik maar hier zijn de winnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *