Probeer het weer eens

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben al een aantal keren een poging aan het wagen om iets te gaan sporten en dan niet op straat met hardlopen of in de sportschool maar lekker gewoon thuis.

Heb er in de avonduren nog wel wat tijd voor en vaak gebeurd het ook wel,maar ik doe het soms een maand of drie,vier en dan sluip het er wel eens in van vandaag een keer niet,want ik wil iedere dag een minuut of vijf bezig zijn.

Nou is dat natuurlijk niet veel,maar naast bij baan van veertig uur waar ik ook veel ren en vlieg werk doe denk ik probeer het maar nog een keer. Ik zag een filmpje voorbij komen van een vrouw die vijf uur aan het planken was en nou dacht ik ga niet dat nadoen,want daar moet je echt goed voor getraind zijn,maar wilde dat een keer proberen om te kijken hoe lang ik dat volhou.

Nou ga je lachen,want na een 30 seconde voelde ik al dat ik aan het trillen was en het deed in de benen veel pijn.

Nu ben ik in juli ermee begonnen en ik laat de stopwatch lopen tot ik denk het is genoeg en het lukte mij een volle minuut het vol te houden en via de agenda op mijn mobiel hou ik bij per dag wat ik gedaan heb.

Vijftien dagen bezig geweest en dan maar een minuut om erin te komen, mijn man lacht er altijd om als ik weer een poging waag hopelijk lukt het mij dan wel.

De eerste stap is gezet en hopelijk hou ik het langer vol,langzaam aan opbouwen voor mij is het al een prestatie om het iedere dag een minuut te doen,trots op mezelf😉

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *