Sander en Frans

geplaatst in: verhalen | 0

Ik wilde mijn gehoorapparaat goed bij laten stellen de laatste keer was er geen tijd meer voor dus ik had gisteren gebeld en ik kon niet meer op zaterdag maar ik kan wel een terugbel notitie laten maken en rond zes uur werd ik gebeld ik mocht morgenochtend zaterdag langs komen want de auditien maakte speciaal tijd voor mij dus nu om half tien een afspraak.

Ik moest daar wel vroeg voor opstaan maar als mijn gehoorapparaat beter werkt dan hoor ik alles veel beter,Marco zei:”koop een mooie bos bloemen of een kerststukje voor haar”,dat beloofde ik hem op de app kreeg ik wat ik op de kaart moet gaan plaatsen.

Om tien over negen was ik in Woerden en toen ik bezig was om te willen betalen zag ik dat het pas vanaf tien uur moest dan zal ik wel al klaar zijn denk ik. Maar eerst een bos bloemen scoren dus er zitten twee bloemenwinkels naast elkaar de een was nog alles aan het uitstallen en de andere had al alles uitgestald en daar was ik aan het kijken zoveel keuzes maar welke neem ik kerststukken waren er niet dus het wordt een bos bloemen.

Dit is hem met op de kaart. Voor een winkel met SUPER SERVICE. Een dankbare klant.

Ik stapte bij Specsevers binnen en melde mij aan kon meteen plaats nemen en daar kwam de auditien binnen met haar zoon. Zij gaf haar zoon warme chocolademelk en zij zelf nam koffie bood mij ook iets aan maar ik sloeg het vriendelijk af.

Mocht gelijk met haar meelopen en we hadden even een gesprek en daarna keek zij in mijn oren en zag geen oorsmeer daar lag het niet aan(komt door die oorkrabber). Mijn gehoorapparaat nam zij van mij over en zei ik ga je hogere versterker geven en dan gaan we een test doen met gehoorapparaat ik kreeg een apparaat om mijn nek en ik moest piepjes aangeven sommige hoge tonen hoorde ik en de lagere tonen niet ook stelde ook mijn mobiel in en ik was daar heel erg blij mee kan nu door hogere versterker beter horen dank je wel Brenda(Auditien).

Ik vertelde over de bloemen die ik voor haar had gekocht voor de tijd dat zij voor mij maakte en alles duidelijk heeft uitgelegd toen pinkte ze een traantje weg en we gaven elkaar een knuffel,in mei moet ik afspraak maken voor een verlenging van gehoortoestel.

Had nog een foto gemaakt zie altijd weer iets nieuws als ik hier in Woerden ben.

Nog even naar de Gamma geweest om wat slotbouten en spuitbus voor sneeuw het laatste hadden ze niet maar die slotbouten hoop ik dat het de goede is en daar heb ik ook foto’s gemaakt.

Leuk al die kerstversiering ik hou steeds meer van de kerst voorheen deed het mij vaak pijn ivm mijn moeder en broer en nu geniet ik er meer van samen met mijn liefje🥰 .

Thuis waren Frans en Sander hard aan het werk en die wil ik ook heel erg voor bedanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *