Schrik mij kapot

geplaatst in: verhalen | 0

Al een week of vijf vroeger opstaan dan normaal en dan wat vroeger beginnen doordat we tegenwoordig rond zeven uur op zijn voor 70 plussers. Vragen mij kan jij om half zes het groot brood afbakken en dan verder gaan met het klein brood ect,dan doe ik er niet moeilijk over. Merk wel dat ik wat ouder aan het worden ben en nu toch even een dag extra rust wil pakken en als het ook lukt wat eerder naar huis doe ik ook in overleg.

Gisteren was zo’n dag vertrok rond half twaalf richting huis,nadat ik mijn belofte heb vervuld even patatje bij de FEBO halen voor mijn lieve tweeling collega’s en toen lekker naar huis en in mijn achter hoofd nog één dag en dan lang weekend.

Thuis aangekomen was manlief bezig in de tuin ik lag heerlijk te luieren in de zon.

Tot ik dacht kan beter een tukje doen en zo gezegd zo gedaan even was toch een uurtje of twee geworden tot manlief mijn wakker maakte. Volgens manlief meurde ik uit mijn bekkie en kon beter met mondwater spoelen en zo was ik gorgelend in de tuin aangekomen en stond aan de waterkant en schrok mij een ongeluk wat was dat nou.

Had gelijk een foto moeten maken maar hoe het diertje in het water lag leek het een reuze rat en na goed inspecteren bleek het een knuffelrat te zijn.

Na anderhalf uur dacht ik vis het uit de vijver en laat het drogen en als het droog is dan krijgt het een lekker bad met heerlijke geurende badschuim😉

Lekker gegeten in de tuin genietend van het zonnetje.

Misschien zet ik de knuffelrat op mijn Facebook zodat hij misschien terug naar zijn eigenaar kan.

Fijne dag#blijfthuis#,#staystrong#

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *