Slaapkamer ramen

geplaatst in: verhalen | 0

Kon niet echt uitslapen dus zat al vanaf half zeven beneden aan latte macchiato en lekker wat puzzels oplossen van Codycross begin er aardig goed in te worden vind ik zelf🤪.

Maar eerst een stevig ontbijt tot mij nemen twee koolhydraat arme bolletjes met een spiegelei erop,en hopelijk ontwaakt manlief ook ruim op tijd.

Niet lang nadat ik die aan schrijven ben hoor ik gestommel op de trap,joepie daar is hij dan ik maak voor hem gelijk koffie want dan wordt hij sneller wakker en kunnen we ook meteen beginnen aan de gordijnen in de slaapkamer.

Na twee bakken koffie komt manlief op gang we halen de oude gordijnen eraf en de roede is even moeilijk eraf schroeven maar uiteindelijk lukt het. We ringen gooien we in gekookt water met Dasty dat haal al het vet weg maar het laat het ook mooi glimmen de oude gordijnen gooien we in een afvalzak en de roede nemen we ook met dasty af. Ik lap gelijk de ramen en nu ik toch bezig ben verschoon ik meteen het bed en neem ook de badkamer onder handen dan duik ik onder de douche want ik moet nog boodschappen doen.Onderhand is het al bijna twee uur ik moet nog even een afbak stokbrood halen bij de Aldi en neem nog wat andere boodschappen en moet ook nog tanken dus ik ga even de deur uit.

Als ik thuis kom hangen we de roede met ringen weer op en de gordijnen hangen we samen op en wat is dat een mooi gezicht zeg even een foto schieten.

De oven zet ik aan want we hebben nog vlees over en gaan nog een keer gourmetten.

Nou het eten eerst lopen samen en de droger aanzetten en nu lekker relax een film kijken the snowman een thriller. En dan mijn bed in morgen weer werken.

Fijne maandag😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *