Super lieve vrienden

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag(Woensdag)komen super lieve vrienden langs deze twee liggen ook diep in onze harten en ik heb wat eten klaar gemaakt wat schotel ik ze voor goreng boontjes met kip en rijst als ik het niet vergeet zet ik hier een foto neer.

Ik was zo zenuwachtig terwijl Joost en Nienke wel vaker zijn geweest maar zij zijn net als onze andere vier dierbare vrienden Dennis en Tineke en onze lieve vriend John en vriendin(Bessie)Mariëlle altijd voor een ander klaarstaan ik hou van deze lieve vrienden.

Maar toen ze er waren wilde ik weten hoe goed onze ringdeurbel werkte terwijl ik met hun sprak opende ik het hek,bij Dennis en Tineke vergat ik bijna het hek. Ook hun vonden de kerstboom super mooi en daar ben ik heel blij en trots op.Als Joost er is,is het net feest hij met z’n vrolijkheid en gezellige babbel af en toe lijken Marco en Joost net broers zelfde humor.

Eten opgewarmd hun komen dan net van hun werk en mijn buikje knort ook dus alles op tafel gezet lijkt net een lopend buffet zoals Joost dat noemt. Zoals men weleens zegt:”Familie heb je niet voor het kiezen,vrienden wel maar zo voelt het bij de mensen die mij zo aan het hart liggen als een grote familie.

Toen Joost en Nienke naar huis reden kregen we een appje er ligt een dun laagje sneeuw op de weg,niet lang daarna begon het hier te sneeuwen niet dat het bleef liggen maar het gaf toch een goed en mooi gevoel sneeuw. Lekker bijtijds naar bed gelukkig val nog steeds meteen in slaap,morgen weer een nieuwe dag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *