Super zaterdag

geplaatst in: verhalen | 0

Op tijd waren we wakker en hadden besloten om naar ons favoriete strandje te gaan. Even naar viskraam lekkerbekjes halen, bollen en nog wat lekkers voor tussendoor.

Marco had de tas al ingepakt dus we kunnen vertrekken,komen we op de N11 blijkt dat we de eerste afslag naar Alpen aan de Rijn te moeten nemen hebben ze dit weekend werkzaamheden hadden.

Nou na een hele omweg kwamen rond kwart voor één aan op de parkeerplaats van de Vlietlanden en aangezien Marco slippers aanhad trok ik onze bolderkar.

Toen ik het veld op kwamen werden hartelijk begroet door twee hele lieve vrienden zwaaiend verwelkomde ze mij hun dochter die kwam op mij aflopen met de begroeting welkom op het veld.

Alles uitgepakt en meteen een duik genomen het was wel koud maar super lekker na mijn duik lekker luieren op het kleed we hadden leuke en gezellige gesprekken en ineens dook dit beest op hun kleed.

Later kwam er nog een aan die op een waterpistool ging zitten hopelijk lukt het om dit korte filmpje hier te plaatsen.

https://youtu.be/UidRX_iICro

Rond half negen verdween de zon achter de bomen en besloten we naar huis te gaan. Blijf gezond en een fijne zondag gewenst😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *