Teststraat

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben nog nooit in een teststraat geweest en weet niet wat ik kan verwachten. Ik ben net wakker heb twaalf uur achter elkaar geslapen zal het wel nodig gehad hebben. Mijn hoofd voelt zwaar aan mijn benen willen me niet te lang dragen mijn lichaam is ontzettend vermoeid en ik moet echt de deur uit.

Onder de douche kom ik er achter dat mijn gehoorapparaat nog in mijn oor zit snel handelen eruit gegooid en straks in een bakje met rijst al het vocht eruit laten trekken. Heb wel gecondoleerd of hij het wel deed gelukkig dat wel maar toch een paar dagen in een bakje rijst laten.

Rond elf ben ik gaan rijden want ik moet met navigatie zoeken waar het is in Alpen aan de Rijn maar toen ik al die borden zag hangen COVID-19 vaccinatie/testen toen zag hoe makkelijk het te vinden was.

Eerst een rij van auto’s die van elkaar gescheiden werden voor mensen die slecht ter been zijn mogen dichter bij paleren en de mensen die een stuk kunnen wandelen moesten in de parkeergarage gaan staan. Daar wandel ik naar mijn test was ruim op tijd hopelijk wordt ik wel geholpen kwam aan een balie waar werd gevraagd of ik een afspraak had tuurlijk anders kan je niet geholpen worden toch.

Mocht langs de pijltjes naar de volgende balie lopen met anderhalve meter afstand wachtte ik op mijn beurt toen was ik eindelijk aan de beurt je naam en id werd gecontroleerd toen mocht ik plaats nemen. Mondkapje af en er ging een staaf mijn keel in en een staaf in mijn linkerneusgat geen prettig gevoel maar het moest daarna kon ik mijn weg vervolgen richting mijn auto mijn mondkapje hield ik op om mijn alles wat er uit mijn loopneus ontsnapte op te vangen. Een verkeersregelaar zei:”mondkapje mag op straat wel af hoor”. Waar ik heb beantwoordde:”nee,nu vangt hij alles op uit mijn loopneus”. Waarop de verkeersregelaar mij toe lachte.

In de auto nog een foto gemaakt met mondkapje op en toen naar huis wachten op de de uitslag wat 24 uur duurt. Eetlust heb ik niet maar Marco verwende mij met poffertjes met Haagen Dasz chocolade ijs dat was heerlijk verkoelend voor mijn keel.

Nog even wachten op de uitslag zal donderdag wel binnen zijn🤞🤞,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *