Theezaktekst 2

geplaatst in: verhalen | 0

Twaalf jaar geleden wilde iedereen te vriend houden en dan ga je je niet lekker in je vel voelen en het meeste waar ik dan moeite mee had is dingen zeggen wat ik er van vond.Ik liep echt op mijn tenen bang om iemand te kwetsen en het meest wie ik er pijn mee deed was mijn zelf.

Ik wilde dat niet maar ik deed het ook omdat het vaak werd verwacht en in die twaalf jaar heb ik bij de liefste man in mijn leven geleerd mezelf te zijn.Mocht zijn wie ik werkelijk was een vrouw met wat kinderlijks in haar en toen leerde ik ook meer en meer van mezelf houden.

En nu kent niemand mij niet anders zeg wat ik wil en doe wat ik wil en ik voel mij een heel ander persoon iemand die andere lief kan hebben zonder dwang en dat voelt zo heerlijk om mezelf te zijn.

Daar dank ik mijn liefste schat voor die mij eruit gehaald heeft en mij heeft laten zien er is niks verkeerd aan jou,je mag wat kinderlijks in je hebben,je mag ook een mening uiten en je mag lachen om alles dat vond ik een opluchting en de mensen die mij echt hebben leren kennen die nemen mij zoals ik ben.

Eigen komt alles hoe ik ben en wat ik doe door de man die mij zo hoog en diep in zijn hart heeft gesloten en daarom heb ik ook zoveel van hem gehouden.Wil hem hier voor bedanken Mijn Schat Marco Zevenbergen. Love you🥰🥰🥰,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie