Tijd voor de kapper

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn schoonzus Shirley heeft gisteren haar verjaardag gevierd en we zijn van harte welkom om het mee te vieren.

Maar we gaan eerst naar de kapper want onze haartjes worden alweer te lang,Marco is eerst aan de beurt en we gaan echt voor kort🤣🤣.Daarna zijn we naar Maarssen gegaan waren er lekker vroeg en toen kwamen de andere visite om en om binnen huisje vol of eigen tuintje vol heerlijk in de schaduw was het goed te doen.

Mijn broer is wel creatief want ik moest deze wel op de foto nemen.Superleuk gedaan.

Marco vroeg of hij de meiden mocht kijken die moesten voetballen en ik heb heerlijk alvast wat gesmuld.We hebben heerlijk gegeten en zij hebben ontzettend lekker gekookt.Van alles geproefd en ieder gezinslid had wat gemaakt echt een samen werking hoor.Bordje vol,maar ook mijn buikje. Fijn weekend allemaal met heel veel ⭐️⭐️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *