Tijd voor een knipbeurt

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen woensdagmiddag heb op de website van BrainWash een afspraak gemaakt voor ons beide om gewassen, geknipt en gedroogd te worden. Rond twaalf uur worden bij BrainWash in de Ridderhof verwacht.

Rond een uur of half zeven werd ik wakker en ben eerst naar beneden gegaan op mijn gemak wakker worden,rond acht uur ben ik gaan douchen en aan gaan kleden en Marco aangeven ik ben boodschappen doen.

Vroeg in de ochtend staan er altijd drie heren die hun weekend vis in slaan en wordt ook hartelijk begroet ik hoor een beetje bij de vroege vogels. Mijn lekkerbekken gaan het vet in en dan wilt Abram weten of het een drukke week is geweest in Amsterdam dus ik antwoord:”vond het deze week aardig druk lijkt wel of de mensen bang zijn dat we in Lockdown gaan”. Maar mijn lekkerbekken zijn snel klaar dus Petra(zo noemt Abram mij)kon weer verder met haar boodschappen.

Bij de Aldi haal ik alles in huis en dan nog even tanken merk op dat de benzine weer wat goedkoper is geworden€1.46 per liter en nu snel naar huis hopelijk is Marco al op.

Even een voor foto gemaakt later zien jullie de na foto wel.

De laatste keer dat we zijn geweest is denk drie maanden terug,ik zoek het even op. Het klopt toen mochten we weer voor het eerst in corona tijd naar de kapper toe.

Ik hou jullie nog in spanning dus we liepen in de Ridderhof nog even langs een goedkoop kledingzaak en daar een broek, 2 truien en een T-shirt gescoord en eigenlijk wilde we naar de Action maar daar waren de karren en winkelmandjes op en we wilde niet in de rij wachten.

Toen naar de Kruidvat want we zoeken nog leuke banden voor onze nieuwe gordijnen maar daar schrijf ik een andere blog over, maar wat gebeurd er Marco raakt zijn bril kwijt langs alle winkels gegaan waar we binnen zijn gelopen of er een bril gevonden was en dan maar ons telefoonnummer achter gelaten misschien hoor we wel wat.

Onderweg naar huis zijn we toch maar langs van Dam de opticien gegaan want Marco heeft zijn bril wel nodig en zo werd er brillen gepast en het was echt snel gegaan we waren er beide heel snel uit welke het moest worden.

Deze stond gelijk goed vond maakt mij man nog knapper dan hij al was😉.

Marco zijn ogen moesten ook gemeten worden dus met alles bij elkaar zaten we bijna anderhalf bij de opticien. Nu meteen een opdracht gemaakt en door de opticien strepen op de bril gezet voor kijk en leesgedeelte,had dit nooit gezien.

Weet niet of je het goed ziet maar er staan drie strepen op,maar tijdens het wachten hadden we wat te drinken gehad.

Ze verwacht dat het dinsdag klaar is afscheid genomen en nu naar huis want ik heb wel aardig wat trek gehad.

En hier is mijn nieuwe kapsel dan👇👇👇

En mijn na foto thuis voor de spiegel gemaakt

Fijn weekend,zondag gaan we aan de slag met onze gordijnen😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *