Blokker cadeaukaart gebruikt

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb nog cadeaukaarten van de Blokker en we dachten we kopen een nieuw verlengsnoer zodat we weer onze auto’s kunnen gaan stofzuigen. We hadden er wel een maar die werkt soms wel en soms had je geen stroom ik zelf denk dat er een draadje los zit.

Ik keek bij de Blokker zal ik vijf meter of de tien meter twijfel,twijfel eerst vragen wat de tien meter kost,van de vijf meter weet ik die kost €22,59. Stond netjes op mijn beurt te wachten en toen vertelde de verkoper deze is €18,49 ja maar wil ik een open haspel of gesloten. Toen dacht ik kan vijf meter tot de tweede auto komen wat een denkwerk allemaal ik neem gewoon open haspel van tien meter lang dat lijkt mij het beste.

Zondagmiddag manlief ging even mijn autootje stofzuigen want hij was wel een beetje vies geworden wat heb ik een schat hè zomaar mijn auto schoon maken. En ik ben blij dat ik deze genomen heb hoor hij heeft gelukkig nog genoeg kabel over. De vijf heeft het net tot de auto gehaald maar je zou er nooit om heen gekund hebben.

Dank je wel nog postcodeloterij voor de cadeaukaarten kan het duidelijk goed gebruiken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *