Toch nog ergens een lek

geplaatst in: verhalen | 0

Van het weekend was ik bezig in de keuken met mijn nieuw vloerwisser wel eerst in elkaar gezet en toen aan de gang de keuken zag er al beter uit normaal deed ik dat op mijn knieƫn want dat stoomapparaat is echt niet handig maar nu lekker rechtop aan het dweilen geweest.

Heb gelijk de woonkamer ook onder handen genomen zag ik onder de radiator in de keuken twee tot drie druppels wat is dit de wisser laat geen druppels achter nog een keer erover heen.

Ik moest wel een paar keer mijn emmer verversen wat zie ik nou weer nog wat druppels nu gaan mijn raderen werken is daar een lekkage of ben ik gek met mijn hand langs de buis niks iets verder en ja,hoor er is wat water daar.

Precies bij die moer komt water langs ik denk als Marco wakker wordt gelijk vermelden bleek hij ook zoiets gezien te hebben maar wist het niet zeker. Toch Edwin gebeld die komt van het weekend langs rond twaalf uur.

Dan hoef ik de ketel niet te vullen kan hij dat gelijk gaan doen moet toch eerst leeg gehaald worden ik blij het is niet heel moeilijk maar om alles weg te halen is wel een dingetje.

Rijden we maandagmiddag naar van Dam is een groot handel voor Grind,Zand en allemaal tuin benodigdheden belt Edwin of het dinsdagmiddag ook uit kwam ja tuurlijk. Ik blij dat ik doorgezet heb om maandagmiddag naar van Dam te gaan in Oudewater want Marco vond het k#tweer nu kan Edwin morgen dit euvel verhelpen.

Hopelijk is dit de laatste keer en dan hoeft hij alleen te komen voor een jaarscontrole van de cv-ketel en dan blijft het niet meer leeg lopen en anders moet er een nieuwe ketel komen en daar zijn we zeker niet blij mee laten we hopen op een goede afloop,

Liefst Esther šŸ˜˜

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *