Tonijn mayonaise Californië maki

geplaatst in: verhalen | 1

Ik was weer eens aan het neuzen bij de daily sushi en zag een Californië maki en dacht die neem ik één keer mee. De medewerker zei:”deze moet je ook eens proeven”. En gaf vier extra maki mee met avocado, zalm en twee komkommer in algenblad. “Neem extra sojasaus en wasabi mee”:riep hij mij na. “Ik heb thuis sojasaus en wasabi ook bij jullie gekocht”:antwoordde ik terug.

Even mijn allerliefst Bessie gezocht en haar een fijne dag gewenst en dat we elkaar morgen weer zouden zien. Mis haar wel op de afdeling maar we houden contact altijd heel veel lol samen gehad,nu zit zij ineens achter de kassa.

Thuis aangekomen in een klein kommetje sojasaus en wasabi bij elkaar gemengd en nu lekker smullen gewoon met onze handen eten. Begin er echt verslaafd aan te raken net als wat bekende van mij wachten op een blog van mij…….love you Maya😘

Nou die tonijn mayonaise is echt heerlijk zacht van smaak en door de komkommer toch weer knapperig. Wat ga ik volgende keer nemen dat zullen jullie denk ik sneller dan jullie verwachten🤣🤣🤣.

Nog een dagje werken en dan begint mijn weekend en dan is er voor de formule 1 fans een fantastisch weekend met Max Verstappen heel veel kijkplezier,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *