Trots op mezelf

geplaatst in: verhalen | 0

Heerlijk rustige opstart we waren rond half tien op de Vlietland nog lekker rustig mijn eerste duik gemaakt en twee baantjes op en neer gezwommen dit was het eerste foto die gemaakt heb

Nu een half uur verder zon brand alweer aardig en het zweet gutst van mijn kop snel maar weer een duik.

Tilly komt er ook al aan maar nu eerst een duik.Alles staat al en nu beide hebben een saucijzenbroodje eten en dan een aanbouw doen in de schaduw.

De zon wordt al heter en heter en we lopen meer en meer het water in eigenlijk koelt het niet echt af maar het water is nog wel lekker koud

Stond ik lekker te dompelen komt er een oudere man aan Nico genaamd die vroeg of ik van inham tot inham wilde gaan zwemmen. Ik twijfelde i.v.m als ik te haastig ga ik in paniek raak en later gedaan met Nico, Rob, Marco,Tilly en mijn persoontje en het ging goed.

Na een uurtje opnieuw met Jan gegaan en dat ging ook super daarna nog een keer met Jan,Nienke,Jamie en ik dat was dus al drie keer en toen nog met Nienke samen maar toen kwam er boot langs met wat jongeren die het leuk vonden om golven te maken en het nog leuker vonden om het twee keer te doen. Later op de avond met beide Nienke’s gegaan en toen was het vrij rustig Nienke had haar stopwatch aan en we bleken over ongeveer 100 meter 5 minuut 10 te doen. Ik ben heel erg trots op mijn prestatie.

Een jongedame heeft zich zelf goed vermaakt met het maken van dit mooie zandkasteel

We wilde bijtijds naar huis maar uiteindelijk werd het half elf thuis alle spullen uitgepakt en toen naar mijn bed sliep wel meteen maar het werd te warm even een hele koude douche genomen toen heerlijk geslapen.

Fijne donderdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *