Tuinman ingehuurd 3

geplaatst in: verhalen | 0

Er moest toch een schutting er tussen uit en zoals je in mijn vorige blog kon lezen had Bernardo een kleinere graaftractor gehaald en hij is al heel ver hoor.

Het is nu echt kaal en ben benieuwd hoe het er straks dat duurt nog wel even want het grind en worteldoek is in bestelling en dan moet de grond moet natuurlijk geëgaliseerd worden voor het grind erin gestort wordt.

Die hazelnotenboom was echt een werk zeg,maar uiteindelijk is het wel gelukt.

Dat groen dat er nog staat is van de buren en die halen het in november eruit zij willen daar op die plek een overkapping maken. De palen van de pergola zijn ook weg gehaald en dat was even aan de zijkant gegooid.

Het laatste beetje doet Bernardo nu en dan is alles echt leeg en min of meer op gevuld tot ongeveer tien cm diep. Nu hebben we alleen een grote stronk in de achtertuin staan zonder zijn grote graaftractor krijgt hij hem niet weg maar dat gaat Bernardo een stuk van afzagen om er later iets op te zetten maar voor nu is het klaar om die worteldoek en grind op te hebben maar komt hij volgende keer weer voor aangezien hij ook nog een boerderij runt en de koeien gemolken moeten worden dan laat ik nu foto’s zien hoe alles er uit ziet.

Dit is het laatste gedeelte van Tuinman ingehuurd natuurlijk wordt de tuin nog opgeknapt maar daar een andere blog over,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *