Twee dagen

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn vakantie is in aantocht en ik verheug mij er ook op lekker rusten en luieren en hopelijk superweer.Vanmorgen was het best een somber vooruitzicht het zou gaan regen en niet een klein beetje maar ik moet toch werken.

Het zat mij echt niet mee ging mijn asbak legen in de papierbak en toen viel mij deksel erin,waarbij ik er in moest buigen en zo dom heb ik mijn deksel valt mijn sleutels erin,nu de bak wat kiepen en de sleutels met twee vingers eruit gehaald.

Uiteindelijk had ik al zo iets er zal wel meer dingen gebeuren en ja hoor ben ik vrij sta ik vast op weg richting de snelweg denk ik rij via sloten kom ik bij de snelweg heb vijftien minuten erover gedaan om op de A4 te komen.Jullie zullen het niet echt kunnen lezen maar de Schiphol tunnel is dicht kan via Haarlem over de A5 naar de A4 komen maar het is echt zo druk,dus ik neem de route richting Utrecht.

Uiteindelijk kom ik niet heel laat thuis maar heb er anderhalf uur over gedaan omdat er een storing in de Schiphol tunnel was,maar nog twee dagen en dan geen wekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *