Tweede gesprek Haarlem

geplaatst in: verhalen | 0

Ik vertelde in mijn vorige blog dat ik afspraken heb gemaakt met leidinggevende en daarna naar de rouwcoach dit was 26 april kreeg een opdracht om een test te doen.

Het ging over stress-,depressie-en angstklachten. Vermoeidheid Cognitief functioneren Stressbronnen op het werk en daar kreeg ik de uitslag van vandaag en het resultaat is dit.

Nou de vermoeidheid dat wist ik allang en daardoor is mijn concentratie ook zo hoog en wat erbij komt is dat ik de dagen vergeet op wat voor dag ik leef heb sinds het overlijden van Marco een kalender gekocht waar ik nu alles op noteer en dan wel in het zicht dat ik het zo zie

Maar ik ben blij met een goede klik met Micheal en hij geeft mij alle ruimte om te praten en ook goede tips hoe ik iets kan gaan aanpakken want dit is wat ik normaal met Marco bespreek dan vraagt hij door tot ik zelf met een oplossing kom en dat Micheal ook en dat voelt zo goed.

Ben ook heel ontspannend als ik weg ga en hij geeft mij een prettig en rustig gevoel blij dat ik dit heb aangevraagd en zo blij dat ik toch stappen vooruit maak en misschien kan ook ooit zeggen dat Marco heel trots op mij is met hoe ik het voor elkaar boks. Nu zegt iedereen het wel en hoe een sterke vrouw ik ben maar dat moet ik zelf onder vinden en onderzoeken hoe trots ik op mezelf ben maar een rouwcoach nemen en alles op tafel gooien is een heel grote stap en zolang mijn gevoel goed is weet ik dat er ooit licht aan het eind van de tunnel komt of wat een collega vandaag tegen mij zei;”Esther achter al die donkere wolken komt ooit een zonnetje door”.En daar ga ik dan maar vanuit want ik ben een zonnemens,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *