Uitlaatklep

geplaatst in: verhalen | 0

Wens iedereen nog Gelukkig Nieuwjaar en dat ieders wens mag uitkomen in 2023. Zoals ik in mijn titel heb gezet bloggen is mijn uitlaatklep maar de laatste maanden heb ik dat niet gebruikt want ik zat met een dilemma zal ik het wel delen of niet.

Mijn hoofd zit best heel vol en de woorden kan ik zo allemaal opnoemen maar zitten mijn lezers hier op te wachten waar ik mee loop en tuurlijk heb genoeg mensen om mij heen waar ik mee kan praten ook met Marco kan ik het nog beter zelfs dan eerst.

Maar waarom doe ik het dan niet over alles blog je toch wat houd je tegen eerlijk gezegd niks houdt mij tegen maar toch wat advies in winnen van wat lieve mensen om mij heen en wie weet kom ik hier nog op terug.

We zitten alweer twee dagen in het nieuwe jaar van de kerstboom genieten we ook nog steeds maar eerdaags gaat hij wel de deur uit niet dat het mij verveelt maar na 12 maanden zal hij niet zo mooi blijven maar we zien het wel na de drie koningen want tot de dag mag je ook nog tegen iedereen beste wensen wensen.

Wist nooit dat ik een uitlaatklep nodig had ben min of meer een open boek voor de mensen om mij heen en toch heb ik nu iets waar ik over twijfel om het hier te publiceren en vaak zeggen ze bij twijfel niet gaan doen,ga nog wat langer er over nadenken.

Fijn dag gewenst in het nieuwe jaar,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *