Uitslag dokter

geplaatst in: verhalen | 0

Ik moest een tussentijdse test doen voor mijn suiker en ik heb het keurig gedaan arts heel erg tevreden en ik super tevreden over een half jaar terug komen. Voor de mensen die hier nieuw zijn suiker,hart en cholesterol is in mijn familie nummer één en ik voel mij prettig om onder controle te zijn heb al bloeddruk en cholesterol medicijnen maar wil mijn suiker onder controle houden vandaar de controles.

Loop ik maanden,weken en dagen al te roepen ben 27 aug vrij moet naar de dokter en kan ik eindelijk een keer lekker uitslapen,wordt ik door mijn collega Gieta uit mijn bed gebeld om iets over zessen lekker dan,ze was vergeten dat ik vrij was,gelukkig ben ik een makkelijke slaapster en viel gelijk weer in slaap.

Maar we hadden met Suze afgesproken om samen naar de Vlietland te gaan,dus rond tien haar opgehaald en eerst naar de dokter en dan door naar de Vlietland.Ze hadden balen met hooi die haalde ze met een vrachtwagen op van de parkeerplaats en het was er al aardig druk.Vooral op het textielstrand,en dan hebben wij weer liggen we heerlijk komt er een grasmaaier over het veld slalom langs al die blote mensen deed hij zijn werk en het was niet echt rustig,na een half uur dacht hij het heeft geen zin volgende keer maar afmaken.

Of dat niet genoeg was kwamen er twee handhavers over het veld met hun scooters rijden.En daarna nog de boswachter met assistent .

Lekker gegeten en een top dag gehad morgen weer werk.

Trusten💤💤

Geef een reactie