Update gehoorapparaat

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb toch al een hele tijd mijn gehoorapparaat en ben er nu aangewend, draag hem iedere dag maar hem eruit halen is toch een issue want dat vergeet ik nog wel eens.

Er mee slapen dat merk ik meteen want ik snurk nogal en dat hoor ik gelijk mijn eigen gesnurk dan snel ik meteen naar beneden en dan moet Marco er vaak om lachen want hij zegt het vaak je snurk echt hard en ik wil hem nooit geloven. Maar met mijn gehoorapparaat is het geluid heel hard en ik schrik er zelf wakker van.

Maar het gebeurd wel eens dat ik het niet hoor en er toch mee slaap en dan het pas onder de douche achterkomt dat het er nog inzitten. Dan is het net op tijd voor hij onder water sta en dan is hij wel wat nat maar niet niet heel erg.

Nou was met die mooie dagen zoals altijd door gereden naar de VL en door de warmte snel uit de kleren en heel stom apparaat vergeten eruit te halen,duik genomen en hoorde allen stttttt en toen dacht ik nog niet aan mijn apparaat tot ik een tweede duik wilde nemen en aan mijn oor voel. Toen was het nog niet een hele ramp meteen batterij eruit en in de zon gelegd maar deze eigenwijze kleuter wilde niet luisteren naar haar man en dacht na een half uur dat is klaar.

Hij deed het wel maar na twee dagen zei het ik ga niet meer aan en nu eigen schuld,dikke bult moet hij weggebracht worden en kan ik niet meer goed horen. Hopelijk wordt het snel verholpen want het is echt een gemis zonder gehoor apparaat hoor het gefluister niet meer en ik begin zelf ook weer hard te praten.

Je raakt heel snel aan iets gewend vooral als je er beter van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *