Vakantie

geplaatst in: verhalen | 0

In de morgen bel ik mijn schat altijd om zijn stem even te horen en toen was manlief al bezig de tas aan pakken en hij zou bijtijds gaan zodat hij een plek kon bemachtigen dat mocht het heel druk zijn ik achter hem kon parkeren kreeg ook foto’s zodat ik het niet kon missen en inderdaad het was echt druk.

Al een dag of twee geleden gaf ik aan dat ik erg moe was en dat ik wel een vakantie kon gebruiken. En gisterenmiddag dat ik vertrok werd het gevraagd wanneer ik vakantie wilde en ik gaf aan vanaf vandaag en dan nog twee weken erna. Ik laat het je weten maar app mij nog rond vijf uur voor de zekerheid. Zo gezegd,zo gedaan mensen op de Vlietland zaten net als ik in spanning te wachten op het verlossend antwoordt.

Kom ik op de parkeerplaats zie ik de auto van mijn man zet ik hem erachter en bel ik hem op 5x krijg zijn voicemail k#t waarom neemt hij niet op,mijn geduld raakt op zoek in mijn tas heb ik de reserve sleutel bij me gelukkig verplaats hem zelf naar voren en de mijne erachter. Terwijl ik naar het veld loop waag ik een laatste poging dan wordt er opgenomen door Marianne die ken ik vraag naar Marco die is even gaan wandelen mijn hersens denk Wat de f#ck is dit nou weer. Kom bij onze bolderkar en zie hem nog niet,maar Marco mij wel dus toen hij mij gedag wilde zeggen zag hij dat mijn hoofd op onweer stond,het enige wat hij kon doen is zijn verontschuldigingen aanbieden en toen was het over.

Nou ik hoef even niet om half uur op joepie ik heb vrij dat appte Marco ook naar een bevriend stel en hun sturen een foto.

We komen er aan en toen kon ik ook nog vermelden dat er na deze twee dagen nog twee weken aan zaten toen zei J:”dan moeten we een vreugde dansje maken”.

Lekker even niet op de tijd letten heerlijk wekker staat uit en mijn verstand alleen op Vlietland 🤣🤣🤣. De laatste foto’s voor wij rond kwart over twaalf van het veld aflopen.

Fijne donderdag ik ga lekker genieten van mijn vakantie😘😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *