Verjaardag Charmain

geplaatst in: verhalen | 0

Dit is de enige broer waar ik nog contact mee heb en ik vind het altijd fijn om op visite te gaan,en mijn nicht die vierde haar verjaardag. Gelukkig wonen we ook niet heel ver van mekaar,maar laat het nu zo zijn dat ze op de A2 bezig zijn met de weg,en er al van te voren aangegeven is dat we een omleiding moeten nemen toch ben ik heel eigenwijs tot we de afgesloten afslag tegenkomen en dan zien hoe we in Maarssen belanden.

Om het verhaal wat in te korten we zijn de richting Utrecht-Vleuten gaan volgen en dan rij je door het centrum van Utrecht,uiteindelijk kom je er dan ook onderweg zag ik twee hele oude bussen voor ons rijden.

Dat had ik dan niet kunnen fotograferen als we de omleiding gevolgd waren🤣🤣.

Maar we zijn aangekomen maar om te parkeren was geen plek meer dan maar een stukje verderop gezet,iedereen gefeliciteerd met hun dochter en nicht en dan lekker plaats nemen.

Mijn schoonzus en broer kunnen heerlijk koken en ook de vader van mijn schoonzus heeft eten klaargemaakt. Eerst kregen we een risolles jammer genoeg geen foto ervan gemaakt maar het was verrukkelijk.

Eten stond al te pruttelen voor ik binnen kwam en toen mijn nicht je het startsein gaf van we mogen opscheppen was er een ware file in de keuken,omdat wij als laatste kwamen gingen we ook als laatste opscheppen,en gelukkig maken we indo’s altijd heel veel eten klaar, want er wordt altijd verwacht dat je ook eten mee krijg/neem dat zijn wij indo’s.

Nou op mijn bordje heb ik dit liggen.Rijst,miljoen,kip,ei,2soorten groenten en natuurlijk sambal.

Shirley,Ron en oom Carl het smaakte heerlijk heb echt genoten. Na het eten kregen we nog een toetje dat mijn nicht heb samengesteld.Nou mijn buikje heb ik rond gegeten en even lekker daar bankhangen na het eten wordt iedereen wat rustiger want ze zijn voldaan.

Rond een uurtje of half elf gingen we naar huis,maar eerst kreeg ik nog twee mooie coca cola giften van mijn broer.Dank je wel lieve broer ik hou van jou💋💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *