Verzekeringskwestie

geplaatst in: verhalen | 0

Het werd van kwaad tot erger eerst was er een lijn in vier dunne strepen na een dag of drie was het een tweede lijn met wat langere strepen en weer een dag of drie later weer een lijn erbij met langere en dikke strepen en na een week later kwam er uit de lamp water de hele salon twaalf was zeiknat nu moeten we echt wat aan die lekkage gaan doen gelukkig komt Edwin in het weekend langs als ik met Maja naar de Apenheul ben.

Eindelijk moesten we wachten tot er een expert van de verzekering langs kwam,maar omdat we al een kennis hadden die het kon repareren moesten we alleen het materiaal en de werkuren doorgeven. Maandagochtend kwam hij langs en nu wachten wat er nu gaat gebeuren zo wie zo gaan ze het plafond schilderen.

Nou zouden we het plafond zilvergrijs willen alleen nog een schilder die verzekering voor ons heeft dat is dan afwachtend op welk termijn het gaat gebeuren.

Dit was de werkelijke boosdoener en die moesten we bewaren voor de verzekering en overal werden foto’s van gemaakt. Nu een verder is de cv-ketel eindelijk stabiel ik blij,wij blij dat we niet zo vaak meer moeten bijvullen.

Gelukkig één ding van ons lijstje afvinken en zijn we daar mee klaar op naar ons volgende to-do-verlanglijst daar hebben nog best veel op staan.

Met zoveel ondernemers gesproken en kijken welke offerte en datum ons aanspreek iedereen heeft het druk,maar geduld is een schone zaak,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *