Vierde vakantiedag (Vrijdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag geen andere dingen doen dan alleen wat boodschapjes halen want ik wilde nog extra borrelpootjes meenemen,maar die moest ik wel in de airfryer doen en had nog krentenbollen en uienbollen meegenomen. Met zulke hoge temperaturen heb je geen trek in warm eten dus we zouden die borrelpootjes met patat gaan eten.

Maar eerst ons ontbijt dat bestond uit poffertjes is ook een traktatie voor de vroege morgen,als we dat eten is het onderhand al bijna twaalf uur.

Ze waren heerlijk een zak van ongeveer 50 stuks met veel poedersuiker en een klontje roomboter.Ik had een pakket tijdschriften mee die ik bij de trekpleister heb gekocht €0,99 cent voor de Weekend,Vriendin,Party en Mijn geheim daar waren Maja en ik aan het lezen maar na een paar pagina’s viel ik weer heerlijk in slaap.

Het lijkt wel of ik slaap te kort kom in mijn vakantie maar ik luier de hele dag mijn voetjes worden gevijld en heerlijk ingesmeerd door mijn schat.

Manlief heeft daar het geduld voor tegenwoordig doet hij het ook voor die andere dames ik vind dat niet erg want zo is mijn man ook waarschuwt hij sommige vrouwen dat zij zich insmeren omdat deze zon echt verraderlijk is er staat wel een briesje maar je verbrand zo snel.

Maja ging haar zoon ophalen en als zij terug kwam nam zij de patat mee,is die kraam zo vroeg dicht gegaan dus werd er alleen maar borrelpootjes gegeten en natuurlijk ook nog koffie na het eten met een bastogne koek en na de koffie spullen opruimen en naar huis.

Rond half tien thuis alles opgeruimd en ik ben bijtijds naar bed gegaan,morgen weer een nieuwe dag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *