Vijf werkdagen

geplaatst in: verhalen | 0

Deze foto’s zijn vrijdagochtend genomen.

Het was vrijdag nog steeds zo warm maar het water zorgt voor lekkere verkoeling en dat merk je dat je vaker met meerdere mensen in het water staat,en hier op de VL heb je ook de roddelbladen rondlopen en het nieuws verspreid zich echt snel.

Over ons wordt ook veel geroddeld en mij doet het niks want wij heb geen voor elkaar geen geheimen andere hebben een dubbele agenda, mij te veel werk voor. Nou maakt het niet uit wie het met wie wat doet maar voor degene die van niks weet wat haar man/vrouw heeft uitgespookt komt zoiets hard aan.

Maar vandaag weer lekker ons brandertje gebruikt en dit keer had ik van mijn werk twee gesneden ciabatta’s meegenomen en Marco heeft twee bakken met gehaktballetjes gehaald.Tja,voor mij een lekker avondmaal en heerlijk gesmuld want er wordt wat afgesnoept op de VL. Je ziet door de warmte dat het gras alweer bruin wordt,gelukkig hebben ze voor de avond regen voorspeld maar zoals onze weermannen/vrouwen zeggen het komt niet deze kant op. Het zonnetje is wel weg,en er komt een briesje opzetten maar geen regen.

Alles wel al ingepakt maar we zitten nog gezellig te kleppen tot er toch druppels vallen en we nu toch snel richting de auto vertrekken. Thuis aangekomen nog even na praten over de roddels die we hebben gehoord dan komen we tot de conclusie wie er nog voor de Vlietlandse krant werkt.

Voor degene die denkt dat ze veilig van alles kunnen uitspoken, er is daar niemand discreet iedereen ziet en hoort er van alles en als je wilt dat er niet over je gesproken wordt hou je dan lekker inπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰Sluit af met een mooie skyline heel veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *