Visite van een lieve schat

geplaatst in: verhalen | 0

Vrijdag zou Tilly langs komen,maar het zou vriezen dus had ze afgebeld en of het goed was om zaterdag of zondag langs te komen. Ik zei;”Til,het is beter dat je vandaag thuis blijft,bel morgen als je langs wil komen”.

En in de middag belde of het goed was om rond drie/half vier hier te komen tuurlijk dat komt ons goed uit en ik had al eten gemaakt dus ze bleef ook meteen mee eten. Op mijn ringbel zag ik haar parkeren en liep haar tegemoet want de stoep is best glad hier en samen liepen we arm in arm naar binnen. De deur achter in het slot gegooid en lekker binnen in opgewarmd huis en ik kreeg een mooi groot kerststuk in handen en gaf haar pantoffels omdat zij haar schoenen uit wilde doen.

Zo mooi kerststuk dank je wel lieve schat

Het was Tilly haar eerste keer dat zij hier bij ons is en ook zij vond onze kerstboom heel mooi en ook zij herinnert zich de oude kerstballen gezellig gekletst en ook dan komen de herinneringen hoe wij elkaar hebben leren kennen op de Vlietland en zo bij elkaar kennen we Til al bijna vijf jaar.

Warmde het eten op want Til at ook mee had kippendijfilet met sperziebonen gemaakt en ook zij complimenteerde mij voor het lekkere eten zo trots op mijn kookkunsten🤣🤣🤣.

Ben nu ook weer aan het koken voor maandagavond want dan komen er weer visite van Martin en Carla de eigenaren van de drie klavers in Zoeterwoude hebben er echt zin in om ze hier te mogen ontvangen.

Lekker met de bord op onze schoten zaten we heerlijk te smikkelen rond een uur of acht ging Til naar huis en Marco en ik houden ervan om na te praten wat we er van vonden en hoe gezellig we het hadden maar waren best moe en zijn rond negen uur naar bed gegaan heerlijk in elkaar armen in slaap gevallen wat hou ik zoveel van deze man en natuurlijk van al onze vrienden om ons heen.

We hadden nog wel het waxinelichtje in het stukje aangedaan toen Til hier nog was. Lieve Til dank je wel voor de gezelligheid hopelijk spreken we gauw weer eens af😘,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *