Vlietland weertje

geplaatst in: verhalen | 1

Afgelopen vrijdag was het super weertje tijd om een bezoek te brengen aan de Vlietland.

Na mijn werk afgesproken op de Vlietland met mijn liefje hij zou er al eerder naar toe gaan en ik nam wat te eten mee,lekker maaltijdsalade van de AH.

We blijven altijd tot laat op de Vlietland dus we nemen genoeg te eten mee.

Gisteren lekkerbekken gehaald bij het viskraampje en nu moet ik zeggen deze visboer bakt ze super krokant en ze zijn niet vettig.Voor mij de beste viskar van Nederland super vriendelijke verkoper,we nemen altijd 4 lekkerbekken voor €10.-.

Nog wat foto’s geschoten van mijn lievelingsplek.Water was wel erg koud maar we hebben af en toe een verkoeling nodig dus soms een duik in het water.

Met eerste paasdag op de Vlietland gelegen de weersverwachtingen waren goed en nu even bijkleuren. We hebben wel gekleurde eieren voor onze lunch/brunch genomen. Ook hier weer bekende tegen gekomen gezellig ouwe hoeren zoals Marco het beste kent.

Water is nog heel koud maar de Die hards onder ons nemen wel even een duik,zelf heb ik het ook geprobeerd maar dat was per dag eenmalig dus vandaag is het tweede Pasen,zonnetje is nog niet fel ze voorspelde dat nog warmer werd dan gisteren.Je heb er ook snackbar maar die is meer dicht dan open.Maar we hebben twee maaltijd salades meegenomen en samen delen.Marco snij het altijd klein en mengt het door elkaar heerlijk gesmuld.Ook even wat foto’s geschoten en even dollen samen.Het uitzicht op de brug is ook heel mooi.Lekker genoten van het weer en de paasdagen,iedereen fijne Paasdagen nog.

Morgen weer een nieuwe dag om te werken Welterusten💤💤

Share this content:

  1. gewoonanneke

    Daar zijn we ooit een lang weekend geweest om te gaan vissen, de mannen dan. Ik mocht koken. Mijn zoon had dat gewonnen bij het visblad Beet op de Visma in Rotterdam. Zo mooi daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *