Voor de uitslag

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag hoor de uitslag van het bloed prikken weet niet hoe het daar vergaat nu in Corona tijd neem voor de zekerheid mijn mondkapjes mee.

Marco slaap de laatste tijd zo slecht dat ik hem nog even laat liggen,ga alvast wat eten en drinken.

Rond kwart voor negen heb ik de auto geparkeerd en we lopen de oprit op hangt er aan de deur deze info.

Ik open de deur en dan zit er een ander koppel en wij zijn natuurlijk vier personen Marco besluit buiten te blijven staan nadat deze twee mensen naar binnen roep ik Marco binnen en we mogen meteen binnenkomen.

Er werd gevraagd hoe het gaat en ik voel mij goed geen klachten dan wordt er mee verteld naar aanleiding van het bloedprikken van de afgelopen week dat in mijn bloedglucose de suikerwaardes hoog zijn 7.1 en daar schrok ik echt van dat ik even een traantje liet.

Ik werd ook nog gewogen en daar kwam op 65.0 kilo uit,nou weet ik ook wel dat ik teveel lekkere dingen heb gegeten in de vakantie van saucijzenbroodje tot lekkere puddingbroodjes en natuurlijk heel veel sap,ijskoffie dus tja,dat zijn de boosdoeners en dan is de schok even te veel.

Samen moeten we er aan gaan werken weet dat we geen volhouders zijn maar voor nu kan het niet anders dus alle lekkere dingen achterwege laten en op het werk al het luie zweet eraf werken.

Over zes weken afspraak om nog eens te kijken om nuchter bloed te prikken op de praktijk en hopelijk een mooie uitslagšŸ¤žšŸ¤ž

Vanaf vandaag geen sap,ijskoffie en andere lekkere dingenšŸ¤”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *