Vrijdag chillen

geplaatst in: verhalen | 0

We hadden afgesproken met Maja op de Vlietland en als we vertrokken haar zouden appen maar ik was al vroeg wakker maar manlief vond het te vroeg dat ik richting de toilet ging dus ik stapte weer terug naar bed. Maar om tien uur schrokken we letterlijk wakker en Maja appte al dat de afspraak die zij had met de HA verzet was.

Normaal reageerden we gelijk maar nu niet maar Marco had die app ontvangen en belde haar gelijk op om te zeggen:”we zijn net wakker Esther moet nog naar de bakker om brood te halen”. Toen Marco vertelde dat het tien uur was sprong ik gelijk onder de douche dus toen ik beneden kwam was hij nog in gesprek met Maja zo kon ik vertellen ga nu de deur uit en rond elf uur gaan we vertrekken.

Snel naar de AH om kaiserbroodjes te halen die zijn nu vijf voor één euro en nog langs brood&ko om mijn koolhydraat arm brood te halen de rest heb ik al in huis en Marco heeft de tassen in gepakt dus we kunnen appen dat we gaan rijden.

Eerst samen ontbijten tafel is gedekt en Sjaak ligt heerlijk in de schaduw.

Daarna even chillen met mijn boek die ik al weer een tijdje lees.

Nu moet ik hem toch wel uitlezen want Maja vind het een leuk boek en Thea ook dus opschieten met lezen en daarna je blog erover schrijven.We zijn echt lui willen en kunnen niet opstaan om af te koelen ik ga Maja haar plantenspuit vullen met water uitkijken dat er geen visjes mee komen.

Handhaving oppassen geblazen ze mogen mijn vriendje niet ontdekken rij maar snel verder meneer de handhaver want ik wil wandelen met Sjaak.

Hij even zijn pootjes nat maken en ik ook.

Samen badderen hé vriend van mij en omdat hij braaf is krijgt hij een snoepje maar eerst moet hij netjes zitten wat hij ook doet.

We gaan terug naar zijn baasje en na een tijdje gelegen gaan we inpakken morgen moet ik werken en ja het is dan zaterdag ik weet het maar toch kan geen nee zeggen. Wordt vroeg naar bed gaan en heel vroeg opstaan,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *