Waar blijft de zomer

geplaatst in: verhalen | 0

Ruim een week geleden hadden nog zulk mooi weer,nu weet je bijna niet wat je aan moet,donkere wolken in de lucht.Voor sommige is de vakantie begonnen ik moet nog drie volle weken werken en dan kan ik mijn wekker uit laten,en lekker slapen en opstaan wanneer ik wil.

wekker-bewegende-animatie-0009Sommige ochtenden is de skyline zo mooi van kleur en dan hoop ik op VL weer heerlijk liggen en relaxen maar wanneer de ochtend vordert slaat het om en dan komt er een miezerige bui over.
regen-bewegende-animatie-0016

Dan wil ik zo snel mogelijk naar huis en dan hangen op de bank en hopen dat de volgende dag de zon gaat schijnen,blijf hopen op mooie dagen ook voor mijn collega’s die vakantie hebben en niet naar de zon vertrekken.

Als hun mooi weer hebben,dan heb ik het ook.
zon-bewegende-animatie-0828

afbeeldingen komen van: Animaties.com

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *