Wat is wasluis en vetluis?

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had Tineke om advies gevraagd hoe je de wasmachine kon gaan reinigen want er was in de rubbers bij het deurtje wat grijze aanslag.

Die grijze aanslag dat noemen ze vetluis nooit geweten en als je kleren niet meer lekker fris uit de wasmachine komt dan komt dat door wasluis ook dat heb ik nooit geweten maar dat wist Tineke mij te vertellen en het was volgens haar makkelijk te behandelen door het met soda aan te pakken.

Wasmachine op 40 graden laten draaien met een halve zak soda erin en meteen wat zakken soda ingeslagen want dat ga ik nu maandelijks

Ik lees op het internet dat het met de kookwas dus 90 graden ik zal kijken hoe het er straks uit gaat zien anders doe ik het de volgende keer en dan zien hoe het gaat.

En natuurlijk het filter ik ben in deze dingen een echt leek erin ook nooit van huize uit meegekregen gelukkig heb ik mijn vriendin Tineke om zulke adviezen te geven.

Er kwam allemaal zwarte troep uit nu ga ik echt maandelijks bijhouden en dan hoop ik dat het mij lukt misschien een alarm in mijn agenda zetten dan komt het echt wel goed.

Het zwarte in de rubberen rand valt eigenlijk wel mee vind ik zelf maar volgende keer doe ik het op 90 graden dan kijken of er meer troep uit de filter komt maar voor nu ben ik blij met de tip van Tineke dank je wel lieve schat🥰

Zo hij staat weer gepland voor acht november is dat wel op een zaterdag dan was en draai ik goedkoper wat een drama met energierekening zeg……..gelukkig zijn we maar met z’n twee en hebben geen kleine kinderen meer anders stijgt die rekening alleen maar omhoog ik ga nu lekker lunchen/brunchen alleen manlief wilt nog niet opstaan tot laters luitjes,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *