Week 39 2020

geplaatst in: verhalen | 0
Vier weken geleden woog ik dit.

Vier weken veel gewandeld en op vaste tijden eet is het nu dit resultaat.

Ben super trots op mezelf

Maandagochtend een boterham met cervelaatworst gegeten en voor de lunch een boterham met tonijnsalade erop en dat dus op koolhydraatarm brood.

Van twee collega’s kreeg ik lekker eten die ik mee nam naar de Vlietland waar we nog heerlijk genieten van de laatste mooie dagen mijn avondeten bestond uit een salade.

Eigenlijk waren we gisteren verrast door Bente de dochter van Nienke en Joost met een tas met Elstar appels waarvan ik eentje in stukjes had gesneden voor onderweg.

Maar over de lekkernij wat ik heb gekregen.

Vanmorgen gewogen weeg hetzelfde als zondag.

Vandaag misschien laatste dag dat het mooi weer is en dat we naar de Vlietland kunnen gisteren hebben al het afgeknipte riet opgehaald en toen was even gedaan met onze rust.

Niets erbij,maar ook niets er vanaf dat is echt super meteen doorgereden naar de Vlietland en daar een uurtje getukt en daarna heb ik een wrap gegeten en stevig gewandeld.

Nu je beter overzicht over het water heb zag ik Joost en Nienke aankomen varen wat een verrassing zeg en nog meer een verrassing omdat Joost jarig is jong broekie net 42 geworden het werd toe gezongen door vrienden en bekende en als traktatie kregen we een lekker raketje.

Ze hadden hun BBQ mee toen moesten we mee eten een stukje hamburger en een stukje kippendij en wat stokbrood met brie,kruidenboter en humus heerlijk gesmikkeld maar tja,dan maar een stukje rennen met de bolderkar.

Woensdagochtend vergeten mijn brood uit de vriezer te halen had gelukkig nog een Boulonge pistolet over van gisteren die opgegeten met rosbief en een koolhydraatarm bolletje mee ook met rosbief,vandaag best druk gehad op en neer gerend om alles vol te houden,gelukkig is de tijd omgevlogen en richting huis onderweg een spatje regen gehad moest door het dorp heen waren met de brug bezig.

Nu nog een restje van de roti eten die ik van een lieve ex collega Muriëlle heb gehad met pompoen het smaakte heerlijk. Nu wel weer een half uur gelopen en vijf minuten buikspieroefeningen gedaan en dat merk je wel. Was even buiten het boekje getreden en nog een stuk appelcake en bara gegeten en tja,….morgenochtend wegen.

Gezellige en drukke dag gehad kwam nog een oude vriendin van mijn oudste broer tegen in de winkel en een collega vond het zo goed dat ik in gebaren sprak en vroeg waar ik dat geleerd had vroeger er mee opgegroeid door broer die doof geboren was.

Ik had nog een volle spaarkaart van de Bakerij café.

Daarvan een lekkere latte genomen voor onderweg speciaal door mijn collega Emel gemaakt.

Het smaakte heerlijk Emel met die caramel erin😘

Thuis aangekomen is Marco gelijk begonnen aan het eten maken en na een half uurtje at ik spekjes,Thaise roerbakgroente met rijst en het laatste beetje pompoen van Muriëlle.

Morgen laatste dag werken en dan heerlijk weekend. Gisteren restantje rijst met Thaise roerbakgroente gegeten en á la minute gekruide filet lapjes gegeten en een appel uit Bente haar Elstar boom ze zijn niet te zoet,maar ook niet te zuur net lekker. Tijdens homescspes mijn wandeling gedaan en toch bijna een uurtje gelopen.

Samen heerlijk onder een dekbed een filmpje gekeken tot zijn oogjes zwaarder werden en ik uiteindelijk rond elf uur mijn bedje opzocht,morgenochtend mijn weeg moment en dan benieuwd wat er uit komt.

Nog een week te gaan en dan nuchter laten prikken dan is het hopelijk goed en zijn we allemaal te vrede ik in ieder geval wel. Straks lekker lekkerbekken halen bij Abram. Later dan gewoonlijk kom ik aan het is aardig druk zegt Abram:”wat ben je laat”. “Tja,…..het is geen zomer meer hè”. Mijn lekkerbekken gehad dubbel gekruid en toen dacht Abram dat ik nog moest afrekenen maar dat had ik al gedaan bij zijn medewerkster dus toen begroette ik iedereen met fijn weekend en ging de andere boodschappen halen bij de Aldi. En nu lekker smikkelen van mijn broodje.

Abram van Diermen

Vond zelf dat ik wel iets lekkers had verdiend dus had deze lekkernij gekocht voor moi.

Wat had ik voor avondeten met tips van Marie mijn lieve collega en eigenlijk kan ik haar ook mijn vriendinnetje noemen lekkere bami gemaakt.

Manlief liep vandaag ook mee met een half uur en ik had driekwartier en vijf minuten buikspieren had gevraagd of hij toch een foto wilde maken hopelijk is het niet eenmalig geweest.

Gewicht van Marco

Heerlijk nog een film gekeken Escape plan 2 en daarna nog even nieuwsuur terug gekeken omdat een klant Jan vertelde dat zijn partner erin voorkwam en ik dan eindelijk kan zie hoe hij er uitziet. Iets na twaalven naar mijn bed gegaan.

Zondagmorgen lekker op mijn gemak de vaatwasser leeg gehaald en mezelf een ontbijtje gemaakt.

Nederland in beweging via replay mee gedaan de laatste tijd lijkt het wel of ik meer energie heb en Marco slaapt nog en ik ga een documentaire over Het geheime dagboek van Hendrik Groen op Nederland 1. En daarna vechtmeisje gekeken,Marco zegt alles wat er beweegt daar kijk jij naar klopt.

Zondagavond restje bami opgegeten en beide weer gelopen en ik had nog vijf minuten buikspieren gedaan en nu nog een week dan krijg ik een nuchtere uitslag. Maar ik wil dit eigenlijk volhouden als het mij lukt ik heb de 60.6 gehaald en wil echt doorgaan.

Op naar de volgende week werk ze allemaal 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *