Weervoorspelling regen

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik opstond dacht ik zal het echt slecht weer worden of gaan we het gewoon wagen. Ik heb lekker broodjes gemaakt met een omelet met kaas erop die gaan we straks opsmikkelen het was net als gisteren rustig dezelfde Die Hards waren er weer.

Zo zag het eruit toen we aankwamen niet echt zonnig maar wel aangenaam lekker het water voelt nog steeds lekker koel aan. Tilly kwam net na ons aan deze keer op de fiets ze dacht straks wordt het druk maar dat viel heel erg tegen.

Heb lekker met Tilly gezwommen en toen mijn boek gelezen vind het wel spannend aan het worden en dat geeft ook wel een moment voor mezelf.

Toen we gingen dompelen had Tilly wat bedacht laten we gaan springen op en neer dat was echt een grappig gezicht Marco en Jan kwamen kijken andere dachten dat we gek waren maar wij hadden de grootste lol. Een man zei:”kijk maar uit dat de melk niet zuur wordt”. We keken hem aan en begonnen nog harder te lachen,het leek wel of er een trampoline onder water stond.

Van het springen ben ik even lekker gaan tukken denk dat ik een uurtje geslapen heb. Nico kwam nog vragen of ik mee ging en dat deed ik merk voor mezelf dat het steeds beter en beter gaat en dat ik toch rustiger aan zwem.

Ander kasteel van Madelief
Futen met jonge.
Met mijn nieuwe iPhone gemaakt.

Donkere wolken kwamen meer over het veld heen en toen maar ons boeltje ingepakt en naar huis. Alles open gegooid en tijdens het schrijven die flitsen en hoor ik de donder heerlijk samen op de bank nog een week vakantie te gaan.😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *