Werkweek….27

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 03-07,Dinsdag 04-07 en woensdag 05-07

Zoals ik al die andere werken altijd doe is het stoep codes nalopen,stoep vullen en dan ga ik mijn collega’s overnemen met pauzes en dan neem ik zelf mijn pauze en voor je het weet dan is het tijd om naar huis te gaan. Woensdag hadden we een dag met noodweer en gingen op alle mobiels een alarm af om aan te geven wat er buiten onze supermarkt op straat gebeurde.

Ik kreeg wel drie van deze berichten binnen.

Maar heb over deze dag een blog geschreven dat kunnen jullie het naslaan.En sinds deze week is het gebak weer naar onze afdeling verplaatst komt tegenwoordig met het brood mee en dan moeten we die vullen en restanten fotograferen en in de app plaatsen.

Dus dat doe ik of voor de stoep vullen of erna ligt er aan hoe vol het dan nog is. Gebak vullen is echt simpel goed op de datum letten en dan mooi presenteren en dan krijg je een mooie vitrine.

Donderdag 06-07

Heb ik weer een opleiding gehad op een andere afdeling de deli/kitchen en daar werd ik opgeleid door Emel zij staat er al een tijdje en ik moest goed opletten wat ik precies moet gaan doen. Koffie maken maar je heb verschillende gewone koffie,latte macchiato,espresso, cappuccino en flat white en dan heb je verschillende maten bekers een kleine is voor een espresso maar ook om een shot in te doen,een middel is voor cappuccino en flat white dan heb je een grote kartonnen beker voor dubbele koffie en dan heb je een plastic beker voor een latte macchiato….. weten jullie het nog🤪🤪. Dan heb een portofilter voor één shot en één voor twee shots ik heb er een uur of zo gestaan wel hartstikke leuk zo heb je meer contact met de klanten sommige keken mij wel vreemd aan want die kennen mij van het brood maar ook van de markthallen. Wat doe je nog meer dan koffie maken belegde broodjes ik heb in totaal twee broodjes gemaakt een met filet en een met zalm is weer even iets anders gelukkig hebben ze een blad met beschrijving hoe het broodje naar normen van AH gemaakt wordt.Dan heb ik pizza’s belegd ook dat deed ik via een beschrijving stap voor stap en weet je ik ga dit nog echt heel leuk vinden maar mijn pizza’s waren naar mijn gevoel goed gelukt.

Vrijdag 07-07

Ik zag op de AH app in GO dat is van medewerkers waar hun roosters staan mijn vakje vandaag leeg ik heb geen vrij genomen en ik heb geen afspraken staan ik mijn leidinggevende geappt of het wel klopt,ik moet wel werken straks even zien of het veranderd is want anders heb ik voor niks gewerkt. Stoep gevuld,gebak gevuld later nog de nieuwe vulling ook daar wat van ingepakt dan is de stoep vol en ook het kleine beetje verpakkingsmateriaal opgeruimd trap op en trap af dat is wel zwaar. Was blij dat het tijd was ben kapot dat ga ik niet meer doen om spullen naar boven te brengen maar nu lekker weekend vieren,

Wens iedereen een fijn weekend,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *