Werkzaamheden

geplaatst in: verhalen | 0

Misschien lag deze brief al vanaf maandag in de brievenbus,maar woensdag zagen we dat er op 02-09 tussen 08:00 en 12:00 uur dat Stedin werkzaamheden aan het elektriciteitsnet.

Gelukkig ben ik op mijn werk maar manlief die moet wel zorgen dat hij voor zichzelf wel vermaken geen radio en het alarm moet afgemeld worden. De vriezer dicht houden zo dat alles goed gekoeld blijft en zorgen dat het hek open staat voor mocht hij de deur uit moeten wel weg kan.

Ben heel benieuwd hoeveel hinder er voor de deur komt,maar als ik vrij ben zijn ze hopelijk klaar. In mijn pauzes even gevraagd hoe het verliep,Marco kon gewoon radio luisteren, koffie drinken en het hek open en dicht doen.

Thuis aangekomen bleek er wel een auto voor de deur te staan maar er was nergens aan te merken dat er een stroom onderbreking heeft plaats gevonden. Was wel ondertussen lekker weer geworden maar waren gewoon thuis gebleven.

Op ons gemak gegeten en bank gehangen en filmpje gekeken en heerlijk op tijd naar bed. Voor mij is het weekend begonnen en hopelijk hebben we goed weer,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *