What A beautiful day

geplaatst in: verhalen | 0

Ik moet alleen maandag werken en dan ben ik voor de rest van de week vrij maar we gaan eerst van onze zondag genieten op de Vlietland we hebben rond elf uur afgesproken met Maja dus dat wordt even opschieten Esther geen spelletje vandaag maar eten voorbereiden.

We gaan rond de klok van tien rijden heb ik besloten want één tas zit al in de auto die andere tas pakt Marco nu in we gaan heel erg genieten het wordt een top dag vandaag. Maar we eten wat restantjes macaroni en nasi staan op het menu en voor ontbijt heerlijk uitsmijters mijn dag kan niet kapot.

Maar eerst moeten nog vertrekken maar wat zie ik nu weer een man met een klein tractor met aanhanger heeft ergens gras gesnoeid en daar rijdt hij mee weet niet waar naar toe.

Misschien voor die hooglanders in het weiland wie kan het vertellen niemand denk ik het scheelt weer voor de gemeente om het te maaien denk ik maar. Ik ben zo blij want ook Nienke en Joost komen die hebben we een tijdje niet gezien en dan kan ook aan Joost een vraag stellen over mijn blog.

Maja kwam iets na ons aan dus we konden samen lopen naar het veld en ik heb even een foto gemaakt van twee mensen die heel diep in mijn hartje zitten.

En wat aten we voor ontbijt/lunch een heerlijke uitsmijter dit keer met ham en kaas en kleuter heeft er weer een kliederboel van gemaakt volgende keer gaat Maja het maken heeft Marco besloten.

Na het eten gerelaxt en wachten op Joost en Nienke dat zijn ook vrienden diep in mijn hartje en eindelijk zijn ze er ik ben blij we zijn compleet het is altijd supergezellig met hun heb de laatste twee heel erg gemist. Love you all of you three.

Het was echt superdruk hoorde al dat men rondjes moesten rijden om een parkeerplek en wat was ik heel behulpzaam een stel had een tentje maar waren de haringen vergeten gelukkig hebben wij die altijd bij ons een man van een andere stel die we kennen liep moeilijk even geholpen met zijn tas op zijn plekje brengen.

Joost is echt een schat maar ook een grapjas smeren Nienke en ik zijn rug in gaat meneer op zijn rug liggen en valt in slaap en wat gebeurd er verbrand hij aan zijn voorkant duh lekker slim lieve schat.

Later heerlijk met Sjaak gewandeld en voor het eerst hem los gelaten ik genoot er enorm van hoe hij wegholde om een stok te halen en af te geven ik geniet er zo van en nee we nemen nog steeds geen hond.

Zo een mooie foto van mijn vriendje.
Schoen onderzettertje voor mijn koffie

We gingen rond vijf eten en zijn uiteindelijk rond half acht richting huis gegaan omdat ik maandagochtend vroeg op moet om te werken ken je dat gevoel laatste dag je werken en eigenlijk geen zin om zo vroeg bed te gaan,heb niks te willen maandagavond kan ik langer opblijven als ik het volhou 🤣🤣🤣.

Ik zei tegen Marco toen we vertrokken:”dit is de mooiste dag van mijn leven eerst met Sjaak wandelen en dan komen Joost en Nienke ook vandaag”. Marco zag mij helemaal glunderen toen ik dat zei. Ik genoot van alle mensen om mij heen en nu snel naar boven morgen werken,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *