Wie hebben we op visite…

geplaatst in: Uncategorized | 0

Marie vroeg of we het leuk vonden als zij en Robin op visite kwamen en dan zou ze wat lekkers klaar maken en daar zeggen we nooit nee tegen Marie kan zo lekker koken dus ik bod haar aan om haar op te halen. Mijn broer Ron en zijn vrouw Shirley zouden ook gezellig op visite komen maar helaas met een af app moesten hun thuis blijven omdat hij hoge koorts had.

Om twaalf uur was in Amsterdam en even geholpen met alle spullen die Marie mee nam want zij zou bami maken wat wij overigens heel lekker vinden. Terwijl we aan het kletsen zijn honderd uit waren in no-time in Bodegraven en meteen alles in de koelkast gezet.

Blij dat we weer terug waren en toen kwamen de zoon van Marco en zijn vriendin nog even langs waren toch in de buurt en over het algemeen hebben we al een gezellige middag.

Tegen een uurtje of vier begonnen we aan het avondeten de gemarineerde kippenpoten ging een half uur de oven in en natuurlijk deed ik mijn kookwekker aan en ondertussen sneed Marie de uien,knoflook, tomaten en verse Laos. Bami werd gekookt in water en daarna uitgelekt en daarna gingen al ingrediënten in de pan daarna de bami en de sojasaus op smaak toevoegen.

De kip gaan we nog twee keer draaien en dertig minuten en toen werd er platte peterselie erover gestrooid en toen konden we heerlijk gegeten.

Nog lekker gekletst en toen rond de klok van negen heb ik ze weer thuis gebracht Marie dank je wel voor het lekkers we hebben heel erg er van genoten van jullie gezelligheid en rond tien uur was ik zelf thuis straks mijn bed je in en lekker slapen.

Fijne avond gewenst,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *