Ze zijn er weer

geplaatst in: verhalen | 0

Voetbalplaatjes kunnen weer gespaard worden en ik weet ook voor wie ik het ga sparen voor de broer van onze vriend Dennis zijn broer Tinus die is altijd mee bezig.

Gelijk een app gestuurd dat ik al wat voetbalplaatjes heb. Zag dat er een jongetje op de foto ging en dan komt er echt het kind naar boven ik wil ook,dus Marie zette mij voor graag op de foto alleen waarom kan ik niet normaal op een foto gaan.Ben echt een kind zie zoiets moet ik gelijk ook op de foto maar Marie zei:”nu even normaal op de foto”.Lukt me niet om serieus te zijn,zal wel in me zitten dat ik altijd een rare bek moet trekken.Maar Dennis misschien ook leuk voor Tinus om op de foto te gaan.

Jammer dat het niet van der Sanden erop stond dat vind echt een topvrouw vooral met haar kapsels,vond het ook leuk om met het hele team op de foto te gaan.

Wie weet misschien ooit een idee om reclame te maken voor het oranje voetbal,´┐╝dan zou ik als eerste in de rij staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *